Implementare proiect

Asociația Ecologistă Cindrelul implementează Proiectul “Conservarea biodiversității în ariile naturale Pădurea de la Alparea și Pădurea de la Goroniște” SMIS-CSNR 36245, Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională.
În perioada 18-20 Decembrie 2012 vom organiza, împreună cu autorităţile locale întâlniri cu populația din zonă, prima etapă a activității E1 – diseminare publică a informațiilor legate de valorile protejate în aria naturală Pădurea de la Alparea.

Vă informăm că pentru a obţine diseminarea publică a informațiilor legate de valorile protejate în ariile naturale Pădurea de la Alparea în cadrul Proiectului “Conservarea biodiversității în ariile naturale Pădurea de la Alparea și Pădurea de la Goroniște” vom organiza, împreună cu autorităţile locale, în perioada 18-20 decembrie 2012 întâlniri cu populaţia din zonă. În cadrul întâlnirilor se va discuta despre importanţa declarării de arii naturale protejate, despre beneficiile economice şi sociale pe care le generează implementarea reţelei Natura 2000. Întâlnirile se vor desfășura după cum urmează:
– 18 decembrie, ora 15: Alparea – într-o locație pusă la dispoziție de către Primăria Oșorhei în localitatea Alparea
– 19 decembrie ora 15: Osorhei – într-o locație pusă la dispoziție de către Primăria Oșorhei în localitatea Oșorhei
– 20 decembrie ora 15: Sărand – în școala generală din Sărand

La fiecare din cele 3 sesiuni se aşteaptă participarea a câte 40 participanţi. Mesajul campaniei va fi „Pădurea înseamna viață. Ai grijă de ea!

Pentru fiecare întâlnire se vor utiliza materiale promoţionale după cum urmează: câte 40 de tricouri, şepci şi insigne imprimate cu mesajele campaniei, 40 de pliante, câte 1 banner pentru fiecare arie şi câte 1 panou informativ.

Dupa finalizarea activitatii, materialele si informatiile mentionate vor putea fi consultate pe site-urile respective.

Daca aveti posibilitatea va invitam cu placere sa participati.

Pentru alte detalii, descărcați documentele de mai jos, sau dați click pe logo-ul de la începutul articolului.

Pliant-Goroniste