Ziua porților deschise – 11 iunie 2019

În data de 11 iunie 2019 va fi organizat la sediul Direcției Silvice Bihor din str. Mihai Eminescu nr. 15, Oradea dar și la sediile ocoalelor silvice evenimentul „Ziua porților deschise”, demarat la Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA.
Activități desfășurate cu această ocazie au caracter de informare cu privire la activitatea desfășurată în interiorul RNP – ROMSILVA, felul cum este plantată și gospodărită o pădure, speciile de arbori existente în păduri și recunoașterea acestora, modul cum se exploatează și regenerează pădurile. De asemenea, vor fi oferite informații despre fauna și flora spontană din pădurile României dar și despre meseria de pădurar.
Durata evenimentului va fi de circa 2-4 ore (între orele 9 – 13), timp în care se vor organiza activități precum prezentarea echipei, discuții libere cu specialiștii, activități interactive în aer liber sau orice altă activitate de interacțiune cu vizitatorii.
Doritorii interesați sunt rugați să anunțe intenția de participare până cel târziu în data de 10 iunie la tel. 0259/413001.