Luna plantării arborilor 2017 la final

Pe lângă acțiunile prezentate anterior în comunicatele transmise către media locală, D.S. Bihor a coordonat și desfăşurat mai multe astfel de acțiuni în perioada 27.03.-15.04.2017.
– în data de 27.03.2017 am avut alături de noi, angajaţii D.S. Bihor și ai Ocolului Silvic Aleşd, la iniţiativa lor, peste 50 de membri ai TSD Bihor, la o acţiune specifică perioadei, de plantare de puieţi forestieri pe Valea Huţii, Lugaşu de Sus.
– în data de 31.03.2017 a avut loc, probabil cea mai amplă acțiune de plantare desfășurată în acest an. În parteneriat cu SC Inteva Products Salonta SRL, punct de lucru Oradea și cu acceptul Primăriei Ineu – proprietarul terenului s-a realizat plantarea unui hectar de pădure (5.000 puieți forestieri din speciile gorun, cer și cireș). La acțiune au participat 128 de angajați ai societății aminitite și au lucrat cu mare plăcere și interes supravegheați îndeaproape de cei 7 angajați ai Direcției Silvice Bihor care au fost de față.
– În data de 05.04.2017, angajații Ocolului Silvic Aleşd au avut bucuria şi plăcerea de a avea alături colectivul clasei a VI-a A de la Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” Aleșd, îndrumat de doamna dirigintă profesor Melinda Coriteac. Cu acest prilej au fost prezentate, teoretic şi practic, de către cadrele tehnice silvice şi însuşite cu plăcere şi atenție de către copii, noțiuni privind plantarea puieților din diverse specii forestiere.
Dorim să mulțumim tuturor partenerilor, cadrelor didactice dar în mod deosebit copiilor pentru participare și pentru implicarea lor în acțiunile de plantare intreprinse de Direcția Silvică Bihor și ocoalele silvice din structura sa în această perioadă.